Halálosan szexi

2016-03-24 01:01:00 superadmin

hírkép

Michelle Rodriquez San Antonióban, Texasban született. Már középiskolásként zűrös csaj volt, több botrányba keveredett, így elbocsájtották onnan. Végül visszament és leérettségizett.



Eleinte mindenképp forgatókönyvíró vagy producer szeretett volna lenni, végül mégis a kamera másik oldalán futott be, hiszen olyan kasszasikerekben szerepelt, mint a Halálos iramban, a Resident evil, és a Blue Crush. Ezek mellett szerepet kapott még az Avatar című filmben is.

Többször röppent fel a hír, miszerint a hölgy leszbikus, bár ettől függetlenül több filmbéli partnerével is összejött, többek között Vin Diesellel is. Ezeket tisztázva bejelentette, hogy mind a nőket, mind a férfiakat szereti.

Michelle élete eléggé botrányokkal fűszerezett: 2002-ben szobatársa vádat emelet ellene, miszerint Michelle megverte őt. Azt követően cserbenhagyásos gázolás miatt is felelnie kellett a törvény előtt. Emellett számos gyorshajtás és ittas vezetés írható még fel kontójára. Nem tudni, miért viselkedik így a gyönyörű hölgy, de mindezektől eltekintve egy remek színésznő.