Tudnia kell, mire kíváncsi 700000 tini!

2016-08-03 07:29:00 seifert.p

hírkép

Milyen az amikor egy tucatnyi tinédzser beszabadul egy kellemes hotelbe. Természetesen osztálykirándulás ürügyén teszi ezt. Csábítás, szextitkok, népnevelés, kozmetika tanácsadás és a fiatalok zabálják a Középsuli sorozatot.



Ilyenkor illik bombasztikus jelzőket használni. De felesleges. Ha ugyanis egy internetes reality-sorozatra két hét alatt 700 ezren kattintanak a Youtube-on, akkor az tud valamit. Azt felnőtt fejjel nem könnyű mnegérteni, hogy mit, de működik.

Van benne szexpózajánló (vakondpóz, komolyan), takarékosságra nevelés, vodka-narancsos csábítás. Egyszóval olyan dolgok, amelyekről a szülők jobb, ha nem tudnak. Pontosabban, ez sem igaz. Érdemes tudni arról, hogy mi érdekli felnövő csemeténket.

Szaporíthatnánk a szót, de inkább tessék egy nagy, kb. egyórás levegőt venni, és kattintani, majd a 3. perc után is megnézni a videót. Tanulságos lesz!



A Középsuli sorozat megkapta az amerikai Youtube ezüst play gombját. Az elismerést akkor érdemel ki egy csatorna, ha feliratkozóinak száma eléri a 100.000 főt.