14 éves kora óta a reflektorfényben

2016-09-22 11:20:00 superadmin

hírkép

Talán nem is gondolnánk, hogy a francia származású Vanessa Paradis már 44 éves. Érdekesség, hogy a modellkedéssel ismertté vált Vanessa nem a magazinok címlapjáról robbant be a köztudatba, hanem Joe le Taxi című slágerével.



A színészetbe is belekóstolt a modell. Első filmszerepét a Noce Blanch francia filmben kapta, amiért elnyerte a César-djíat. Emellett játszott a Lány a hídon, az Elisa és a Szívrablók című filmekben is, legközelebb pedig a Yoga Hosers című mozifilmben tekinthetjük meg, amiben volt élettársa, Johnny Depp is szerepel. A pár két gyermeknek adott életet (Lily-Rose Melody és John Christopher "Jack"). Johnny Depp állítólag annyira szeretett volna Vanessa szüleivel beszélgetni, hogy még franciául is megtanult. A népszerű páros azonban már külön utakon jár. Johnny magánélete pedig mostanában leginkább a válásával és az azt körülvevő botrányoktól hangos.

A hölgy modellkarrierje 1992-ben indult és több neves magazin oldalain is feltűnt. 2013 májusában pedig még a zenei életbe is visszatért Love Song című dalával.