Szexis reality szereplőből műsorvezető

2016-11-24 01:01:00 superadmin

hírkép

Nádai Anikó 2010-ben jelentkezett a Való Világ 4. szériájába, ahol a Rossz kislányok kategóriában jutott be a luxusbörtönbe.



Televíziós karriere 2008-ban indult útnak. Jelentkezett a Királynő című műsorba, de a legjobbak közé ekkor még nem jutott be. 2009-ben már besorolták a 12 legszebb lány közé, azonban végül nem ő nyerte el a várva várt koronát. 2010-ben az RTL Klub elindított egy népszerű valóságshowt a Való Világ 4. szériáját, amelyre Anikó is beadta a jeletkezését, a Rosszkislány kategóriába. A nézők döntésének következtében, bejuthatott a Villába.

A valóságshow meghozta számára a sikert, és a legjobb négy között volt bent. A játék során végig párbaj nélkül tudta tengetni napjait, de az utolsó párbajra őt jelölték ki a lakók. Anikó egyébként nagy lelkesedéssel vett részt minden programban, s több alkalommal nyert is különböző játékokat a show-ban. Játék során végül 4. helyen végzett.

2013-tól az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat egyik főszereplőjeként láthattuk, ahonnan 2015-ben távozott. Jelenleg a Való Világ új szériájának egyik műsorvezetője és egyben friss anyuka.