Szupervékony sztár a plázából

2017-01-13 01:01:00 superadmin

hírkép

Krysten-t egy modellügynök fedezte fel a helyi plázában, a Wyoming Valley Mallban, mindössze 15 évesen. A Philadelphia Style magazinnak úgy írta le magát, hogy magas és szupervékony.



A középiskola alatt New York és Philadelphia között ingázott, majd szerződést kötött az Elite Model Management ügynökséggel, majd a Wilhelmina Modelsszel. New York Citybe költözött 18 évesen, és beindult a nemzetközi karrierje. Egy Dr Pepper-reklám szerepére jelentkezett először, ezután kisebb szerepeket kapott 2001-ben, majd egy 1950-es években élő művészettörténet-tanulót alakított a Julia Roberts főszereplésével készült Mona Lisa mosolyában. Megfordult színházakban, végül sorozatszerepek felé kezdett kacsingatni. Feltűnt a Veronica Mars második évadában, ahol Gia Goodmant alakította, a Szívek szállodájában nyolc epizódban volt látható. A túl jó nő a csajomban is feltűnt, ahol Alice Eve karakterének legjobb barátnőjét alakította.
Mostanában azzal került a reflektorfénybe, hogy Scarlett Johansson után ő lett a Marvel második legtökösebb szuperhősnője a Jessica Jones című Netflix-sorozatban.