Kiss Róbert Richard és a Time címlap

2011-01-16 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Az újságíró barátok játékból még a Time címlapjára is felrakták Kiss Róbert Richardot. A Prima Primissima díjas újságíró Tatán ünnepelte 40. születésnapját.



Richard kicsit szomorú volt ma reggel, nem tudta hová tenni, hogy 40. születésnapján egész délelőtt magára hagytam, fodrászhoz mentem és mindent még egyszer ellenőrizni - mesélte a Világszámnak a népszerű tv-műsorvezető felesége. Pedig Benke Vali pont az ellenkezőjét akarta, hatalmas örömet és egy kis felhajtást. Sikerült neki, de ne szaladjunk ennyire előre.

Vali már hetekkel a nagy nap előtt lázban égett. Szervezett, egyeztetett, programot igazított mindezt úgy, hogy azt férje ne vegye észre. Meglepetés bulit akart összehozni Richardnak. Nem is akár hol. Ott, ahol először néztek igazán mélyen egymás szemébe. Tatán egy elegáns étteremben.

Csak szombaton este derült ki, hogy minden összejött. A vendégek, a médiaszakma ismert szerepelői mellett barátok, munkatársak siettek a tatai Öreg tó partjához jóval a tervezett vacsoraidő előtt, hogy meglepjék az ünnepeltet. Sikerült. Az emelkedett kezdés után fantasztikus buli sikeredett. A mulatós zenétől a Boney M.-en át Lady Gagáig mindenféle nótára rophatta a nagyérdemű. A csúcs az éjfélkor érkezett 4 emeletes torta volt. A citromostól a chilis csokisig lehetett választani. Richard szemmel látható meghatottsággal és egy kalasnyikosvos élménnyel szegte fel a süteményt. A történet az a visszapattanó golyókról és a csípős csokikról egyaránt élvezetes volt. Olyan, mint Richard elmúlt 40 éve. Ahogy az egyik vendég megjegyezte: az első 40 év semmit sem számít, tulajdonképpen csak most születtél meg.



Kiss Róbert Richard Tatán ünnepelte 40. születésnapját.