Jamie Oliver nagyon gazdag és nagyon smucig

2017-02-21 10:17:00 V.J.

hírkép

A világhírű mesterszakács, aki London közelében egy 10 millió fontos palotában él, megtagadta a karácsonyi nagytakarítást végző takarítónő számlájának kifizetését.



Pontosabban - ahogy arról a Daily Mail lelkiismeretesen beszámolt -, a 600 fontos számla helyett csak 350 fontot fizetett! A takarítónő most azt tervezi, hogy bírósághoz fordul, mert nem tűri el, hogy a dúsgazdag olasz mesterszakács megfossza a neki járó 250 fonttól.
Harminc órát dolgoztunk a nyolc hálószobás házban a két segítőmmel - nyilatkozta a takarítónő. Reggel hatkor mentem haza. Minthogy a ház Hampsted Heathen van, ezért a közlekedés is sokáig tartott és drága volt. Minderről előre megállapodtunk. Mesteremberek javításokat végeztek a házban. Sok volt a munka és karácsony előtt sietni kellett. Azért ilyen magas a számla. Akkor mindent megígértek, és meg voltak elégedve a munkánkkal. Most pedig azt mondják: nem végeztük el a lelkiismeretesen a feladatunkat. Utánunk újabb takarítónőket kellett hívni!

Jamie Oliver és neje közös vagyonát Angliában 160 millió fontra becsülik, de a mesterszakács a bulvárlapok céltáblája lett, amikor közölte: ha Nagy Britannia kilép az Európai Unióból, akkor ő a családjával együtt elhagyja Londont. Jamie Oliver jól érzi magát London melletti palotájában, és egyáltalán nem biztos, hogy valóban el akarja hagyni az országot, ahol világhírű lett. Igaz, hogy, mindig fogához verte a garast...