Postmodern Jukebox koncert Budapesten

2017-03-27 14:26:00 V.J.

hírkép

A Postmodern Jukebox? Egy olyan fantasztikus brit csapat, akik képesek arra, hogy egy időkapszulába ültessenek minket, és a jelent összemossák a múlt századdal.

 



2016-ban megrendezett sikeres és fantasztikus előadásokat követve, új turnéja során 2017-ben közkívánatra visszatér Budapestre a Scott Bradlees Postmodern Jukebox. 75 európai városban teltházas koncert van mögöttük és a közeljövőben vár rájuk 16 város Ausztráliában, Új-Zélandon, és további 45 észak-amerikai helyszín is. Budapesten március 27.-én a Papp László Budapest Sportarénába lépnek fel. A Postmodern Jukebox koncertjein az olyan előadók slágereit, mint Beyonce, Britney Spears vagy Taylor Swift olyan hangzásban hallhatjuk, mintha cask Ella Fitzgerald, Judy Garland vagy Nina Simone énekelné el őket.

A Postmodern Jukebox zenei atyja és névadója Scott Bradlee alig múlt harminc éves, de már most az egyik legtehetségesebb amerikai zeneszerzőként, hangszerelőként és zongoristaként tartják számon. A zseniális zenei feldolgozásokat, videókat Scott Bradlee rendezi, a YouTube videóik vírusként terjednek az interneten, rövid időn belül rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Több mint 500 millióan nézik és hallgatják őket és több mint 2 millióan iratkoztak fel eddig YouTube csatornáikra. Ezek után nem csoda, ha az elmúlt évben már kizárólag teltházas koncerteket adtak még Londonban is, idén pedig több egyre több európai nagyvárosba és egyre nagyobb helyszínekre látogatnak el, így külön öröm, hogy ezek között Budapest is szerepel. Aki szeretne ebben az igazán különleges zenei kalandban részt venni, az megteheti március 27-én a Sportarénában.