Németország legjobb autókölcsönzője

2011-01-27 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Ha az ember külföldön turistaként jár, akkor komoly fejtörést okozhat, hogy melyik autókölcsönzőt választja. A teljesen névtelent vagy a márkásat. Nehéz okosat mondani. 1-2 napra talán megteszi a sohasem hallott is, de akár egy hétre inkább a nevesebbekben bízzunk. A szolgáltatásaik miatt.



A Business Traveller üzleti magazin 1100 megkérdezett alapján a Sixt AG lett a legjobb autókölcsönző Németországban. Díjazták a flotta minőségét, az ár-érték arányt, a kölcsönzés menetének egyszerűségét és felhasználóbarát voltát, valamint az ügyfél orientáltságot alapul véve.

Az elismerés igazán nagy jelentőséggel bír a számunkra, hiszen évről évre a magazin olvasói, maguk az üzleti utazók és a turisztikai szakma képviselői döntenek a sorrendet illetően – nyilatkozta Thorsten Haeser, a cég értékesítési igazgatója.

2010 elismerésekben és díjakban gazdag volt a német anyacég számára. Novemberben a londoni World Trade Travel Market vásáron Regine Sixt az Év Asszonya, a Sixt AG pedig a World’s Leading Innovative Marketing megtisztelő címet vehette át. Decemberben a Los Angelesben megrendezésre kerülő 2010 Best in Business Travel Award díjkiosztón a Sixt lett "A világ legjobb autókölcsönzője.".