Kedvezménnyel a világ körül

2011-02-02 00:00:00 V.J.

hírkép

Jövünk, megyünk és mégis itthon vagyunk. A népszerű Világ legszebb szállodái sorozatával mindez természetes. Az ötödik kötet segít abban, hogy el ne tévedjünk!



A fotel előmelegítve, a kandallóban lobog a tűz, szól a kellemes háttérzene és egzotikus ital is kéznél van. Indulhatunk tehát! Ismét várnak minket a világ egzotikus tájai!

Merre menjünk? Talán először irány Hawaii! Bejárjuk a gondtalan pihenés szigetét, a Waikiki Beach-től a világ legnagyobb vulkáni kráteréig.  Szörf, hula, tűztánc és barlangi baseball és utána igazi ejtőzés a sziget valamelyik exkluzív szállodájában. Lehet választani: esetleg Oahu szigete legyen az otthonunk? A Kahala hotelben még cápát is etethetünk. Persze, ha viszolygunk a rettenetes álkapcsoktól, átmehetünk Mauira. Itt az afrikai pingvinek paroláznak velünk.

Ha már a trópusokon vagyunk, úgy sem hagyjuk ki a titokzatos erdei ösvényeket, a mesés fehér partokat. Lustálkodhatunk magánszigeten, lemerülhetünk a korallzátonyok varázslatos mesevilágába is. Acapulco nyüzsgését vagy Bali kincseit felfedezni mindössze pár perc alatt, még a legtapasztaltabb világutazóktól is szép teljesítmény…

De ne időzzünk itt tovább, hiszen kilátásunk van rá, hogy a legszebb panorámával kápráztat el minket Santorini és egy szempillantás múlva máris Arizona vörös szikláira nyílik szállodai szobánk ablaka. Bhutanban a „tigris fészkére”  Tanzániában a Kirawira hotelből a szavannákon legelésző zebrákra láthatunk ágyunkból.

B’wana! Még egy drinket?- köszön ránk a szobapincér.  Thank you!

A luxus és az elegancia vár bennünket Balmoralban, de pár perccel később már a igazi törökországi luxushotel vendégei lehetünk, melyet egy valódi orosz milliárdos épített, más valódi milliárdosok számára. Ott a helyünk!

Hogy a fotelünkből se kelljen felállni, most  kedvezménnyel is elutazhatunk a világ legszebb helyeire. Elég egy kattintás a www.fantastichotelsoftheworld.com oldalra. Indulhat a virtuális utazás!