Igazi nyári élmény a la BENCZÚR HOTEL

2017-07-21 14:25:00 superadmin

hírkép

Pest szívében, mégis árnyas helyen tölteni egy-két napot, esetleg egy hosszú hétvégét igazán kellemes. Ha pedig még kedvezmények is járnak hozzá, akkor tökéletes.



Csak egy ugrás a Városliget, egy kicsit nagyobb lépés a Széchenyi Fürdő, vagy az Állatkert de a belváros sincs messze. Nem véletlen, hogy a Hotel Benczúr Budapest legnagyobb szobaszámú és forgalmú három csillagos szállodája. Bevételeinek 55-60%-át a szállodai szobák értékesítése, 40-45 %-át pedig a vendéglátó tevékenysége adja. Imádják a fiatalabbak, a cseh és szlovák turisták, ráadásul a gasztronómia bizony nem három, hanem jóval több csillagot ígér.

Ha pedig élmény, akkor élménycsomag, amit a csend szigetének is nevezett szálloda kínál. Mert ki hagyna ki egy kétszemélyes gyertyafényes vacsorát vagy egy valódi nagyvárosi kalandot az állatkertben. Mellesleg itt is lesz igazán benczúros látnivaló a nemrég a szálloda által örökbefogadott két másféléves jegesmedve, Belij és Szerij, akik a moszkvai állatkertből érkeztek.

Sietni sem kell, hiszen a korán elfoglalt szobákat – a megszokottal ellentétben – elég kora délután elhagyni. Mindezért igazán nem sok a 42.900 forintos ár, melyet a kedvezménnyel szeptember 30-ig lehet igénybe venni. Mert egy jó nyár Pesten hancúrozás mellett Benczúrozásra is csábít.

Benczúr Hotel, a Liget Kapuja.

Foglalás: sarkozy.gyorgy@hotelbenczur.hu