Ördög, boszik és Szabyest

2017-11-01 16:22:00 Kail

hírkép

Vámpírok, boszorkányok, Joker, és számtalan vadmacska már javában bulizott az év Halloween partyján, amikor megérkezett Szabyest, és pénzt szórt a nép közé.



Aranycipő, aranysujtásos ing, aranyozott székhelyű ruha, így toppant a vendégek közé, mintha Jack Sparrow kapitány vendégszerepelt volna a Twilight-ban.

Szabyest kezében piros pénzszóró pisztolyt tartott, amelyik minden egyes lövésre ontotta magából a kamu százdollárosokat, látszott, ki az igazi bulibáró. Kicsit folyt a művér a szája sarkából, szerencsére nem voltak jelen a malawi vámpírvadászok.

A Szponzorestnek öltözött énekes társaságában érkezett a másik Középsuli-szereplő, Barbi, akinek a jelmeze talán még durvább volt. Ő ugyanis Szabyestnek öltözött! Annyira élethű volt, hogy több italmárka jelen lévő képviselője komoly szponzorpénzek felajánlásán gondolkodott.

A Halloween bulin kiderült az is, hogy a Középsuli főnöke maga az Ördög. Ami abból a szempontból szerencsés, hogy néhány Középsuli szereplőnek protekciója lesz, amikor egyszer majd el kell számolniuk a késéseikért (is).

A jelmezversennyel egybekötött aranykereséses vetélkedőn a Szponzorest-Szabyest páros végül a második helyet szerezte meg a partyn. Az első díjat a Fekete hattyú, vagyis Középsuli Zsófi kapta helyszíni partnerével, a sivatagi tuareggel. Harmadik az Ördögűző és a Fehér hattyú lett. Ebből is látszik, hogy nem mindig a jók győznek, de Szabyest jövőre még több pénzt hoz magával, hogy bebiztosítsa az első helyet.