Kalandra fel, irány Oroszország!

2017-12-19 18:35:00 Kail

hírkép

Minden, amit tudni akartál Oroszországról, de nem merted megkérdezni.



A karácsony előtti Tropical magazin erről szól. Szentpétervár titkairól. A valódi Arany Gyűrűről, mely építészeti csodákkal öleli körbe Moszkvát. Arról, amikor egyetlen orosz kezében volt egész Franciaország. Aztán meg Derbentről, a hatalmas ország legrégebbi városáról, ahova nem tanácsos, de nagyon is érdemes elmenni. Honfoglaló őseink nyomáról a Volga mentén. Aljona Mironováról, aki a magyar tévéhíradó egyik műsorvezetője. Meg arról, hogyan hódítja meg Oroszországot egy magyar filmsorozat. A budapesti Orosz Kulturális Központ munkájáról.

De olvashatunk sztárinterjút a világhírű Leningrad énekesével is. Az aranypáva, a sztálinista pompa és a Fabergé-tojás a menő luxusszállodákba és éttermeikbe visz el, a Kaviáros blini vodkával az orosz konyhába kukucskál be. Felszállhatunk virtuálisan a szibériai vasútra, bóklászhatunk a világ legdrágább áruházaiban, megtudhatjuk, milyen legek vannak Oroszországban és milyen események várhatók. Mert 2018-ban a labdarúgó vébé mellett is lesz élet arrafelé.

Olvashatunk orosz luxustárgyakról, téli divatról, találunk karácsonyi bakancslistát és nem utolsósorban megismerhetjük a világ legmacsóbb elnökét. Nyilván ki nem találnák, ki az...

Kalandra fel hát. Irány Oroszország. Odavisz a legújabb Tropical magazin.