Így kényeztessük feleségünket!

2011-02-22 06:02:00 szorenyi.p

hírkép

Klára asszony nem tudta, hogy mivel lepi meg férje 8. házassági évfordulójukon. Tudta, hogy így a válságból még nem igazán kilábalva túlságosan költséges ajándékra nem számíthat, már egy szép virágcsokorral is beérte volna, de azért vágyott valami igazi meglepetésre.



Az a péntek pontosan úgy indult, mint bármelyik. Felkeltek, egymásra mosolyogtak, majd szinte közösen mostak fogat, megitták teájukat, megbeszélték, hogy ki megy a gyerekért az iskolába. Ma én - mondta Klára férje. Mintha egy kis hamis mosoly lett volna szája sarkában, de lehet, hogy csak képzelőm - gondolta a feleség, akinek az nap volt a születésnapja. A munka pont olyan volt, mint máskor, készült a 11 órás prezentációra, majd egy könnyű ebéd és ekkor beállított férje, Gábor. Te itt - őszinte volt Klára kérdése. Ne szólj semmit, most velem jössz - szólt a válasz. Kocsijukba ültek és már robogtak is a Balaton felé. Nem értette, hogy március elején mit keresnek a magyar tengernél. Miután letértek a sztrádáról Gábor megállt és egy finom kendővel bekötötte felesége szemét. Most így utazunk tovább - mondta nevetve. Még egy fél órát mehettek. Amikor megálltak és Klára levehette a kendőt egy hotel parkolójában álltak. A Hotel Pelionba érkeztek.

Meglepetés, hiszen ma van az évfordulónk - mosolyodott el Gábor. Itt mindent megkapsz, ami a rohanó munkánk után jár neked - mondta. Valóban, a szálloda kényeztető csomagja csodálatosnak ígérkezett. A 20 perces testmasszázs ellazít, míg az arcmasszázs újra feszessé és üdévé varázsolja a vonásokat, 20 perc felér 8 óra alvással. A csomag harmadik kezelése egy lábradír pakolás, ami a tavaszi szezonhoz közeledve igazi áldás az egész télen csizmába bújtatott lábaknak - olvasta Klára az ismertetőt. Azonnal belevetette magát a kényeztetésbe.

Ezek után a termálmedence következett a szauna-szigettel. Ám az igazi különlegesség a szálloda alatt található gyógybarlang csendjében várta: a stresszes hétköznapok után kristálytiszta levegő és megnyugtató légzőtornán vett részt. A szálloda alatt húzódó gyógybarlangban ugyanis ágyak vannak elhelyezve asztmás, allergiás problémákkal küzdő vendégek részére. A vacsora után kedvese sokat sejtetően húzta szobájuk felé, de ez már egy másik történet.



A Hotel Pelion 167 kilométerre Budapesttől, Tapolcán található.