Luxusban készülhetnek a legszebbek

2011-02-22 15:02:00 V.J.

hírkép

VIP-vendéghez méltó ízelítőt kapnak majd Ráckevén a divatvilág csillogó oldalából a Miss Princess 2011 döntősei.



A Miss Princess idei döntőseire valódi csillogás vár a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben a verseny előtti napon. Megismerik a színpadi mozgás és a profi modellkedés alapvető szabályait. Fodrászok és sminkesek sürgölődnek majd a legszebb hölgyek körül.

A fárasztó programok között aztán lesz idő egy kis luxusra is, hiszen a szálloda édeni körülményeket is teremt az éden8i pillanatokhoz. A vízparton álló négycsillagos szálloda szinte minden szobájából gyönyörködhetnek a páratlan hangulatú folyóban.

Frissítő lesz a kikapcsolódás a bioszobák egyikében, ahol falfűtés és falhűtés hűti vagy hűti az izgalmakat. A fürdőszobákban jacuzzi vagy az igazán kényeztető zuhanytemplom közül is választhatnak a hölgyek...

Ha wellness, akkor legyen wellness! Itt azután minden együtt lesz a kényeztetéshez. Nem is kell mást tenni, mint belépni a Wellness-szigetre, ahol igazán kellemes érzés hajótöröttnek lenni! A 18 méteres medence és a 33 fokos hidromasszázs a testet a különböző látványelemek a lelket gyönyörködtetik. sőt egy igazi gyógyteát is megkóstolhatnak döntős lányok a gyógyfüves kínálatból.

A langyos gőzben illóolajok inhalálásával lehet erősíteni az önbizalmat és az immunrendszert. A verseny után pedig a látványmedence víze vár majd mindenkit egy igazi partyra.