Így néz ki az új szuperfarm

2018-08-30 15:33:00 Kail

hírkép

Saját híroldalt indított az OTP Agrár. A címe szuperfarm.



Biozöldségek, mezőgazdasági robotika, slow food mozgalmak: egyre több a trendi téma a mezőgazdaságban és egyre több az agráriumba, élelmiszeriparba fektető vállalkozó is. Ezt a hullámot használja ki az OTP Agrár új hírportálja, a szuperfarm.hu is, amelyen napról napra friss híreket, aktualitásokat, szakértői cikkeket és vállalkozásélénkítő tanácsokat kínálnak az olvasóknak - gazdáknak, szakembereknek, érdeklődőknek - az agrárium és az élelmiszeripar témaköreiben. Az OTP Bank agrár szakterülete által üzemeltett Szuperfarm célja friss impulzusokkal inspirálni a teljes ágazatot. A honlapon helyet kapnak olyan hazai vállalkozások sikertörténetei is, amelyek az OTP Agrár szakértelmére és partnerségére támaszkodva érték el eredményeiket.

Az online magazin kitűzése az is, hogy növelje az OTP Agrár márka ismertségét és elismertségét,  a szakterület értékesítési csatornáinak hatékonyságát. Az oldalon szakértői támogatás is elérhető, a kapcsolat menüpont alatt a bank agrárra specializálódott munkatársai várják az érdeklődőket.

Az új portál indulásával párhuzamosan az OTP Agrár Facebook oldala is Szuperfarm néven működik tovább, megosztva a hírportál legérdekesebb tartalmait.