Utazzon együtt a hotelszobájával!

2018-09-02 15:01:00 Kail

hírkép

A mobilszoba-autó hibrid a tervek szerint háztól házig szállítaná a vendégeket, majd amint célba ért, egy nagyobb egységgé áll össze.



A jövő szállodaiparának legmenőbb elképzeléseit felvonultató Radical Innovation Awards-on idén is számos formabontó tervvel rukkoltak elő a dizájnerek. Ezek közül az egyik legnagyobb sikert a Los Angeles-i Aprilli Design Studio aratta önjáró hotelszobájával: az Autonóm Utazó Lakosztály névre keresztelt ötlet nem más, mint az elektromos autó és a hotelszoba hibridje, melyet minden olyan kényelmi funkcióval felszereltek, melyek megkönnyíthetik az utazást.

A tervek szerint emlékezőhabos matrac, külön fürdőszoba, konyha, minibár és nappali is helyet kap majd benne, útközben pedig akár a munkaügyeket is lehet intézni a dolgozósarokból, hiszen önjáró funkciója miatt nem kell bajlódni a vezetéssel sem. Az önjáró mobilszobák, miután eljuttatták utasaikat A-ból B-be, csatlakoznak az anya-lakosztályhoz, amely sok kisebb egységből áll össze egy nagy létesítménnyé. Ebben már edzőterem és étterem is helyet kap, így valóban egy igazi hotelben érezheti magát az ember. Itt dokkolják majd a négy keréken guruló egységeket, hogy azok később folytathassák útjukat az újabb vendégekkel - már amennyiben a valóságban is megvalósul a projekt.