Kiütötték a törökök Horvátországot

2018-10-06 07:34:00 Kail

hírkép

A török szállodákat sokkal többen választották az előzetes várakozásokhoz képest, a török utazások értékesítése nőtt kiemelkedő mértékben a nyári szezonban- hangzott el a Neckermann utazási iroda rendezvényén Bécsben, a fesztiválvárosban.



A horvátországi utak helyett is sokszor a török kínálatból választottak a törzsutasok – hangsúlyozták a turisztikai cég képviselői. Dr. Békefi Veronika ügyvezető igazgató elmondta: már most foglalhatóak a 2019. évi nyári ajánlatok.

Ennek az az oka, hogy megváltoztak az utazási szokások Magyarországon. Míg korábban a németekkel ellentétben a magyarok mindig az utolsó pillanatban döntöttek a nyaralásról, most már más a helyzet. Igény van a korai ajánlatokra, az internetes foglalások algoritmusai és a fapados légitársaságok gyakorlatának hatására is megtanulták az emberek: gyakran jobb korábban dönteni.

A Neckermann bemutatóján elhangzott; nem csupán a kedvező csomagár miatt érdemes utazási Irodával utazni. Rendkívül sokat számít a biztonság, a kiszolgálás minősége, az, hogy nem hagyják magukra a turistákat. Ráadásul olyan rugalmas termékeket fejlesztettek ki, hogy akar tíz nappal az utazás előtt is variálhatnak az utazók bizonyos flexibilis utazási csomagoknál.

A síutak esetében pedig olyan garanciát is vállal a cég, hogy ha nem működik a síliftek 75 százaléka a kiválasztott helyen, nincs hó, akkor az ügyfél átfoglalhat egy másik helyre, ahol tud majd síelni.