Irodával jobb hajóra szállni

2018-10-08 15:48:00 Kail

hírkép

Hogy milyen előnyei vannak a csoportos hajóútnak, arról is szó volt a Neckermann bécsi katalógusbemutatóján a hétvégén.



Szervezetten érkeznek az utasok a kikötőbe, végig magyar asszisztenciát vehetnek igénybe  útközben - a repülőn és a hajón is. A kirándulásokon is magyar nyelvű idegenvezetést kapnak, így igazán gondtalanul tudnak pihenni és világot látni. Ráadásul extrákat is becsempész az utazási iroda a csomagba - érveltek a Neckermann munkatársai a csoportos hajóutak mellett.

Hogy kézzelfogható legyen a dolog, egy konkrét ilyen utat hoztak fel példának. Az MSC Divina - MSC Armonia fedélzetén a Karibi-térséget járhatjuk be. Az Air France légitársasággal repülhetünk Budapestről Miamiba. Két éjszakát a városban töltünk el a 11-ből, 4 csillagos szállodában. A városnézést - magyar csoportvezetővel - ajándékba kapjuk ott éppúgy, mint Kuba fővárosában, Havannában, ahol két napra köt ki a hajó.

Benevezhetünk a Neckermann szervezésében egy útra a világ legnagyobb hajóján, a Tengerek szimfóniáján (Simphony of the Seas) is. Az útvonal itt Miami - Bahama-szigetek  - Mexikó, ezúttal a Lufthansa röpíti az utasokat át az óceánon. Itt is ajándék a magyar nyelvű városnézés Miamiban, mint ahogy a reptéri illetékeket és a transzfert is az utazási iroda állja.