A legszebb pasi 50 ezret kap

2011-03-02 08:03:00 szorenyi.p

hírkép

Szőke Szabolcs meggyőző fölénnyel nyerte meg a Nap pasija versenyt. A fiatal macsók 1 hónapig mérethették meg magukat a Világszám címoldalán. A tét 50000 forint volt. A főnyereményt a legtöbb kattintást elért szépfiú kapta.



26 éves vagyok. Erdélyben, Nagybányán születtem és nevelkedtem. Nemzetközi modellkedéssel foglalkozom. - nem sokat kertelt bemutatkozó levelében Szőke Szabolcs, amikor jelentkezett a versenyre.

Nagy álma, hogy körbeutazván a földet megtalálja élete párját. Ehhez viszont nagyon sok pénzt kell keresnie. Szerinte minden adottsága megvan ehhez. Rangon aluli munkát azonban nem vállal, mert bízik magában. Éppen ezért egy színiiskolába is beiratkozott.

Amúgy a viadal nagyon kiélezett volt. Voltak napok, amikor fej-fej melletti csatát vívott Bognár Tamással. A versenyzőkben még az is megfordult, hogy esetleg barátaik manipulálják a szavazatokat. Ezt azonban a Világszám informatikai szakembere határozottan cáfolja, hiszen a rendszer nem teszi lehetővé az elvtelen kattingatást. Természetesen, ha valakinek korlátlan számú barátja van, nos, az már más kérdés.



Hamarosan új verseny 50000 forintért. Párok készüljetek!