Divat a bioszex

2011-03-05 11:33:00 szorenyi.p

hírkép

A bioszex nem egy új forradalmi találmány a szexuális segédeszközök terén, hanem egy olyan irányzat, mely segít a pároknak kapcsolatuk elmélyülésében és a bensőséges kapcsolat kialakításában. A misszió célja az, hogy az emberek elkerüljék a mesterséges dolgokat, mint például a latex alapú óvszert.



Főleg az előkészületekre helyezik ilyenkor a párok a hangsúlyt. Gyógynövényekkel töltött biomatracon szeretkeznek ls olyan ágyneműben töltik el a pásztorórákát amely természetes gyapjúból készül.

Ugyancsak kelendők azok a kozmetikumok, testápoló szerek – habfürdők, illó- és masszázsolajok –, amik kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak. Hangulatvilágításnak elkél egy sólámpa vagy a hagyományos gyertya, esetleg mézgyertya. S persze a bioszexhez tartozik a természetes fogamzásgátlás is, mint a hőmérős vagy naptármódszer. Szóba kerül még a megszakítás is bár mindegyiknél számolni kell azzal, hogy állapotos lesz a nő. A szexológusok egy része pártolja ezt a fajta természetességet az extrém kalandokkal szemben. Azt mondják, hogy ki kell próbálni az évszázadokon keresztül jól bevált szalmakazlat vagy a szénával töltött matracot, és jó alkalmatosság a szintén divatba jött vízágy is. Összebújás előtt pedig jól jöhet egy kupica biopálinka.

A katolikus egyházak közül néhányan már támogatják az ötletet, noha ott inkább a házasság utáni szeretkezés betartásáról van szó, mintsem arról, hogy az emberek boldogok legyenek egymással. Ez a megközelítés azonban számos olyan dolgot, erkölcsi és etikai problémát és kérdést vet fel, mint például egy váratlan terhesség vagy a szexuális úton terjedő betegségek elterjedése.



Az egykor tini bálványból családanyává érett Christina Aguilera is támogatja az irányzatot.