Nyerők a pénzügyi ismeretek

2019-02-13 19:41:00 Kail

hírkép

Ha egyetemista vagy és a pénzügy a Te tereped, már csak egy csapatra van szükséged, hogy induljatok a Bank/Code-on!



Márciusban nagyszabású pénzügyi vetélkedőt indít a Magyar Nemzeti Bank Pénzmúzeuma és a Budapesti Corvinus Egyetem MNB Tanszéke, Bank/Code néven. A versenyen háromfős csapatokat indíthatnak az egyetemisták, akiknek banktörténeti kérdésekre kell válaszolniuk és kreatív problémákra kell megtalálniuk a megoldást. A felkészüléshez a Magyar Nemzeti Bank ingyen biztosítja az összes háttéranyagot,  a „Bankok a történelemben: innovációk és válságok” című könyv digitalizált változatát.

Mi kell az induláshoz?

Háromfős csapat, egy csapatkapitánnyal. Válasszatok magatok között vezetőt, aki kapcsolattartó lesz. Regisztrálni a verseny honlapján lehet, 2019. március 15-én éjfélig. Az első forduló a válogató, amely során a csapatnak egy online feladatsort kell megoldania, 2019. március 20-án. Erre 65 perc áll rendelkezésre. A legjobb 9 egyetemista csapat továbbjut az elődöntőbe, amit 2019. április 10-én rendeznek meg a Magyar Nemzeti Bank Teátrum termében. A MNB szakértői és vezetői előtt egy előre megadott izgalmas problémára, kérdéskörre kell saját megoldásotokat prezentálnotok. A döntő 2019. április 25-én lesz a Bölcs Vár épületében, a Budai Várban. A legjobb 3 egyetemista csapat itt csap össze egymással a nyereményekért.

Nyeremények

Az első helyezett csapat mindhárom tagja fejenként nettó 350.000 forintot vihet haza, a második helyezettek fejenként nettó 275.000 forintot, a harmadik helyezett csapat tagjai pedig fejenként nettó 200.000 forintot kapnak, valamint mindenki hazavihet 1 db „Bankok a történelemben: innovációk és válságok” című szakkönyvet is.

A regisztráció már elindult! Jelentkezz ITT!