Dávid a Lincoln-show-ban

2011-03-09 11:03:00 szorenyi.p

hírkép

Nem volt ideje pihenni Panajoth Dávidnak. A Rivercast modelje tengerész szerepe után ezúttal külföldi hírességet alakított egy japán tv-showban. A magyar srácnak 2 héten belül ez már a második televíziós munkája Japánban, ami több, mint figyelemreméltó.



Beválogattak a Lincoln show-ba - újságolta büszkén Panajoth Dávid emailben a Világszámnak. Ez a tv-műsor több, mint érdekes. Tulajdonképpen a magyar Heti Hetes és a Kész átverés keveréke. Japán humoristák mondanak benne vicceket, parodizálnak hírességeket, tréfálnak meg közszereplőket. Ezúttal már a 200. adáshoz jutott el a sorozat és ezt gálával ünnepelték meg. Itt lépett fel Dávid.

Hatalmas felhajtás volt, hiszen díjakat is átadtak a műsor állandó vendégeinek. A pompát emelendő azonban színészeket, modelleket is szerződtettek, akik, mint hírességek vonultak be a gálára. Dávid elmondása alapján örjöngő tinédzserek fogadták őket, tényleg olyan volt, mintha Los Angelesben, az Oscar-gálán vonulhattak volna végig azon a bizonyos vörös szőnyegen. Merthogy az itt is volt.

A műsor jól sikerült, ami azt jelentheti, hogy Dávidra újabb szerepek várhatnak Japánban. Hajrá, mi szorítunk neked, de ha sztár leszel a szigetországban, akkor egy hónapig te fizeted a szerkesztőség sushiját!