1 millió forint értékű nyeremények

2019-03-05 12:40:00 Ujvári

hírkép

Még lehet jelentkezni a Magyar Telefonfilmes Fesztiválra, mely 10 magyar győztesének filmjei a Cannes-i Global Shortfilm Award mobiltelefonos szekciójának döntőjébe is bekerülnek majd, és a díjkiosztó gálaest napján be is mutatják azokat a francia film fővárosban.



A szervezők olyan filmalkotásokat várnak, melyek teljes egészében mobiltelefonnal lettek rögzítve, vágni azonban nem kötelező az okostelefonon, hiszen a vágást bármilyen eszközön elvégezhetik a pályázók. A benevezni kívánt filmek hossza maximum 3 perc lehet, egy jelentkező pedig csak egy filmmel jelentkezhet.

A Magyar Telefonfilmes Fesztiválra a politikai és pornográf témán kívül bármilyen témában lehet jelentkezni, akár reklám kategóriában is.

A pályázók 2019. március 14. 24:00-ig küldhetik el alkotásaikat bármilyen fájlküldő rendszeren keresztül  a film@mobilfilmfesztival.hu email címre, személyes adataikkal. A Szervezőbizottság a zsűrizést követően 2019. március 20-án, sajtónyilvános eseményen jelenti be és mutatja be a tíz döntőbe jutott alkotást.

A nevezés ingyenes. Bővebb információ ITT.



A szervezőbizottság azokat a határon túli magyar pályázókat, akik OTTHON témakörben készítenek filmet, 1 millió forint értékű nyereményekkel külön díjazza.