Erős bandák és közönségkedvenc DJ-k

2019-03-10 12:22:00 Ujvári

hírkép

Az erős nemzetközi vonal mellett, a kisvárdai LESZ FESZT idén is nagy energiát fektet abba, hogy a hazai fesztiválkedvenc zenekarok is ott lehessenek a Várkertben - írja a FrissMédia.



A július 4-5-6-án jelentkező buli ezúttal olyan újabb neveket hoz el, akik nélkül nehéz elképzelni egy könnyed, élettel teli nyár estét. A huszonharmadik évét taposó Hooligans neve már a hazai rock klasszikusok között található, ők azok, akik garantáltan megénekeltetik a fesztiválozókat. Az Alvin és a Mókusok igazi ikon bandává nőtte ki magát, akik az előző évekhez hasonlóan most is vad lázadással fűszerezik meg a színpadot. A Supernem, az Apey and Pea és Paddy and The Rats energikus zenéi is helyet kaptak egy-egy nap a kisvárdai őrületben, míg a legendák sorában az Aurorát köszönthetjük friss belépőként.

Az elektronikus zenei vonalon is erősödött a LESZ FESZT, így már biztosan tudható, hogy hol tölti a július elejét Bárány Attila, Newl valamint Erős vs. Spigiboy.

És ezzel még koránt sincs vége a bejelentéseknek. Júliusig még több meglepetést tartogat a LESZ FESZT - ígérik a szervezők.

Fotó: FrissMédia/archívum