Alvó barátnővel szexelt - ráfizetett

2019-05-09 18:06:00 Kail

hírkép

Egy percig sem tartott! - ismerte be egy mobiltelefonon felvett videóban a 23 éves brit fiatalember Newcastle városában. A 21 éves barátnő, Jade Bailey Reeks a felvétellel a rendőrségre sietett, ahol meg is indították az eljárást.



Kezdetben a lány nem volt biztos benne, hogy barátja bűncselekményt követett el, de a jogászok felvilágosították: ha nem hagyta jóvá a szexuális aktust, akkor az bűncselekménynek minősül akkor is, ha együtt jártak! Mi történt?

A két fiatal egymás mellett lakott Newcastle-ban. Így alakult ki közöttük kapcsolat, mely pár hete tartott, amikor az erőszakra sor került. A lány munka után fáradt volt és hamar lefeküdt és arra ébredt, hogy a fiú rajta fekszik. Dührohamot kapott, de tisztában volt vele: a rendőrök csak akkor hisznek neki, ha kőkemény bizonyítékkal áll elő. Telefonon kifaggatta barátját arról, hogy miképp jutott eszébe a furcsa ötlet? "Magam sem tudom! Nem értem, hogy mi történt velem" - magyarázta zavarodottan a fiatal fiú, aki nem tudta, hogy ez a vallomása kulcsfontosságú bizonyíték lesz ellene a bíróságon. Ahol példás ítélet született: négy év letöltendő börtönbüntetés! Ezenkívül az elítélt rákerül a szexuális bűnözők listájára, melyről nem lehet lekerülni Nagy-Britanniában! Ehhez képest csekély büntetés az, hogy tíz évig nem közelítheti meg azt a lányt, akit álmában megerőszakolt Newcastle városában Nagy-Britanniában.