A legszebb színésznő Törökországban

2019-06-01 07:19:00 Kail

hírkép

A sok munkától nem volt ideje a szerelemre, az idén mégis férjhez ment Feriha. Pontosabban a török sorozat főszerepét alakító gyönyörű Leyla Hazal Kaya.



Az 1990-ben született színésznő gyermekkorában hét évig balettozott és hegedült. A középiskolát egy isztambuli olasz tannyelvű gimnáziumban végezte, aztán előadó művészeteket tanult. Kezdetben. Mert miután sikert sikerre halmozott sorozat-színésznőként (itthon a Tiltott szerelemben ismerhettük meg), Amerikába költözött, sportolt és főzőiskolába járt. Akkoriban az volt az álma, hogy vendéglőt nyit Olaszországban. Amiben nyilván nagyban segítené, hogy  anyanyelvi szinten beszél olaszul és angolul, most pedig németül tanul.

A török színésznő, aki az arab világban is nagy kedvenc, több mozifilmben szerepelt és rendszeresen hívják reklámokba. Volt már - nem is egyszer - a legszebb színésznő, a legjobb színésznő és a legcsinosabb nő Törökországban.

Hazal Kaya 2013-ban azt nyilatkozta egy interjúban, hogy a sok munkától nincs ideje a szerelemre. Az idén azonban mégis férjhez ment. Eredetileg szűk körben házasodtak volna össze 14 évvel idősebb szerelmével, Ali Atay-jal, de a meghívójuk az egyik vendég jóvoltából egy újságnál landolt. Ha már így alakult, nagy bulit csaptak, az esküvőn csak úgy nyüzsögtek a török sorozatsztárok.