A szépség szerelmese

2013-07-25 00:00:00 superadmin

hírkép

Járó Szilvia vagyok. 1983.10.05-én születtem a mérleg jegyében és, mint az e jegy szülöttei általában: szeretem a szépséget, a ragyogást és a harmóniára való törekvés is erősen munkál bennem, úgy belül-mint kívül.



A legérdekesebb dolog ami történt és történik velem az gyakorlatilag maga az élet,hiszen percről- percre nap mint nap új örömökkel és kihívásokkal szembesít.Ebben a pillanatban az a leghőbb vágyam,hogy a "Nap lánya" választáson rám szavazzanak akattintsanak (ha-ha)!A művészeti ágak közül a fotózás és a zene áll közel a szívemhez.Egyikben sem vagyok stílus őrült, hiszen a minőség stílustól függetlenül az ami.

Nemrégen készítettük el az első komolyabb portfóliómat, amivel remélem meghozom a munkaadók kedvét az alkalmazásomra.Szeretném a modellpályán haladva is ezt a stílustól független minőséget képviselni.Ha különleges vagyok valamiben akkor talán abban a véleményemben,hogy szerintem minden ember egyetlen illetve egyszeri megismételhetetlen különlegesség!

10 éve találtuk meg egymást Kedvesemmel, ennek a kapcsolatnak (eddig) két áldásos pecsétje született, egy öt és fél éves kislány Napsugár és egy két és fél éves kisfiú Attila Hadúr személyében.

Családi kis vállalkozásban (élő!) virág kertészettel foglalkozunk,a vásárlóink és a magunk megelégedésére.Hiszem,hogy a valóságos dolgoknak,csak a Szeretet lehet a forrása! Köszönöm,hogy időt szántatok rám, további minden jót kívánok:Szilvia