Becsületgyilkosság 9 halottal

2019-07-02 11:06:00 Kail

hírkép

A Szaúd-Arábiában dolgozó férfi egyszerre kilenc családtagjával végzett Pakisztánban. Állítólag féltékeny volt a feleségére.



A sajtóban Ajmanként emlegetett pakisztáni öt családtagját lelőtte majd felgyújtotta a felesége szüleinek a házát, ahol négyen vesztek a lángokba. A férfi két nappal korábban érkezett haza látogatóba Szaúd-Arábiából, ahol szabóként dolgozott.

A rendőrök szerint arra gyanakodott, hogy a felesége, Kiran megcsalta, amíg ő távol volt. Segítségül hívta az apját és a bátyját, együtt mentek az anyósék házához, ahol durva vitába keveredtek. Ezután kezdett lövöldözni a férj. Miután a feleségét, annak édesanyját és két sógornőjét leterítette, a többieket, köztük a gyermekeit bezárta egy szobába és rájuk gyújtotta a házat - adja hírül a Dubajban megjelenő Gulf News. A két gyerek és további két nő bennégtek. A lövöldözésben többen megsebesültek: az após, az egyik sógor, az odasereglő szomszédok közül pedig egy asszony és egy gyermek. Rájuk már a férfi apja is tüzet nyitott. A két lövöldözőt  őrizetbe vették, a gyilkosságokban szintén segédkező fivér kereket oldott.