Megújult a Neckermann Magyarország weboldala

2019-07-18 15:05:00 Kail

hírkép

A www.neckermann.hu oldalon új design és letisztultabb, felhasználóbarát felület várja a nyaralni vágyókat. Az új honlap kialakításánál arra törekedtünk, hogy egy modern és könnyen áttekinthető oldalt hozzunk létre. Ennek végeredménye egy struktúrájában, formájában és tartalmában is megújult, korszerű weboldal.



Jelentős változás, hogy az új kereső segítségével mindenki egyszerűbben és gyorsabban találhat rá álmai nyaralására. Lehetővé vált a csak dátum alapján történő keresés, amelynek segítségével válogathatunk az adott időpontban elérhető legkedvezőbb ajánlatok között különböző szebbnél szebb desztinációkra. A találati listában közvetlen járatokra is szűkíthetjük keresésünket a több mint 10 ezer foglalható termék közül. Újdonság, hogy az utazás összege személyenként és teljes végösszegként is megtekinthető, továbbá a családos árak megjelenítése is átláthatóbbá vált. Az áhított nyaralást pedig a megújult fizetési felületen gyorsabban és egyszerűbben véglegesíthetjük.

Magyarországon kívül a Thomas Cook csoport további öt országban használja ezt a platformot, aminek folyamatos fejlesztései a jövőben is várhatók.