Bryan Adams kétórás exkluzív show-val készül

2019-09-28 10:30:00 Ujvári

hírkép

Kifejezetten erre az estére készített, kétórás show-val lép fel ma a Hősök terén Bryan Adams a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából meghirdetett Szuperkoncerten; a kanadai rocksztár koncertje előtt a Wellhello zenél.



A Wellhello kizárólag erre a másfél órás fellépésre extra zenészekkel egészül ki, emellett a színpadtechnika a szokásosnál is látványosabb elemeket tartogat majd - közölte az MTI-vel a Szerencsejáték Zrt.

A közlemény szerint Bryan Adams hat kamionnal érkezett meg a magyar fővárosba. Ennek oka, hogy a kanadai világsztár kifejezetten erre az estére készített, kétórás exkluzív show-val lép fel.

A Szuperkoncetre 6 egészségpontot, 4 mobillottózót, 4 karitatív sorsjegyárus pontot, 24 büfét és 8 italpultot létesítenek, míg mobil mellékhelyiség hat helyen áll majd a közönség rendelkezésére.

A rendezvény ideje alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, ám a Hősök tere megállónál korlátozás várható: a metró nem áll meg minden alkalommal ezen az állomáson.

A személygépkocsival érkezőknek a szervezők a tömegközlekedési csomópontokhoz közeli P+R parkolók használatát ajánlják.

A Szuperkoncertre vonattal utazók 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülhetnek, amely jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton nem érvényesíthető. A megváltott vasúti retúrjegyet a program helyszínén található valamelyik információs pontban le kell bélyegeztetni.

Minden további, a Szuperkoncerthez kapcsolódó friss információról a szerencsejatek.hu/szuperkoncert weboldalon és a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak az érdeklődők.