Meselányokba szerelmesek a japánok

2011-03-28 14:03:00 szorenyi.p

hírkép

Uram, főnököm, parancsolóm - így beszélnek elváltoztatott hangon az egyik tokiói kávézóban a vendéggel a mesefigurákba öltözött japán felszolgálók. Rózsaszín ruhát viselnek, és a japán férfiak megőrülnek a helyért, amely éppen ezért nem olcsó.



Rengeteg férfi jár a Maid Caféba, mert a japán férfiak egy része már nem tud normális, hétköznapi nőbe beleszeretni. Csak a mesefigurák jelmezébe bújt lányokba. Ráadásul az ifjú hölgyek mindent megtesznek azért, hogy jól érezze magát a kedves vendég. Megetetik, kitisztítják a fülét, sőt kívánságra megmasszírozzák az ember fájó pontjait.

A Rivercast modellje, Panajoth Dávid is betért erre a helyre. Elmondása szerint egy valódi mesevilágba csöppent. Így írt erről a Világszámnak: mikor megérkeztem a vendégeket fogadó lány megkért, hogy számoljak 3-ig. Ezen idő alatt átléptünk a mesevilágba. Valódi kényeztetést kaptam. Amikor például a fagyi a nadrágomra csöppent, akkor már-már erotikusan letisztogatta a foltot. Közben olyanokat duruzsolt a fülembe, hogy de jó, ismét itthon vagy, már nagyon vártalak.

Más kérdés, hogy a hely méregdrága. Egy fagyi kehely 10 ezer forintnak megfelelő összegbe került, de megérte. Ilyen helyen még sosem jártam - fejezte be emailjét Dávid a távoli Tokióból.

 

 

 



Az élet megy tovább Tokióban