Torlódások reggele a mai

2019-10-21 08:38:00 Kail

hírkép

Balesetek miatt torlódik a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába Bag, az M5-ös autópályán Inárcs, illetve az M0-ás autóúton Nagytétény térségében - közölte az Útinform.



Az M3-as autópályán történt balesetnél 10 kilométeres torlódás alakult ki, sávzárás van érvényben. Kerülni a pályával párhuzamos 3-as főúton lehet, aki teheti, Hatvannál az 55-ös kilométernél térhet le a pályáról, majd visszatérni, Bagnál a 39-es kilométernél lehet. Az erős forgalom miatt a 3-as főút ezen szakaszán is nagy a torlódás.

Az M5-ös autópályán történt baleset miatt 4 kilométeren torlódik a forgalom, a főváros felé vezető oldalon a 34-es kilométernél a belső sávot elkerítették a forgalom elől. Kerülni az 5-ös főút felé lehet, Újhartyánnál a 44-es kilométernél letérve a pályáról. Visszatérni a pályára Ócsánál lehet.

Az Útinform közlése szerint egy órával növekszik a menetidő az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felé. Nagytétény térségében egy személyautó ütközött a védőkorlátnak, ezért nehézkes a felhajtás az M6-os autópályáról, valamint a 6-os főútról is az M0-ásra, az M5-ös felé.

Az M3-as autópályán történt balesetnek több sérültje van.