Újabb nőt öltek meg Kőbányán

2019-12-31 09:39:00 Kail

hírkép

Emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ismeretlen tettes ellen, aki egy nőt bántalmazott egy kőbányai lakásban. A sértett később a kórházban életét vesztette - közölte a BRFK a rendőrség honlapján hétfőn késő este.



A tájékoztatás szerint a rendőrségre december 30-án 17 óra 54 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy Budapest X. kerület Harmat utcai lakásban egy nőt ismeretlen személy bántalmazott. A sértettet a mentősök kórházba szállították, ahol később életét vesztette.

A BRFK nyomozói megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. Egy 22 éves férfit keres a rendőrség a kőbányai emberölés miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu honlapon.

A közleményben azt írták, elfogatóparancsot adtak ki Kárpáti Dániel ellen, aki a gyanú szerint hétfőn a X. kerületi Harmat utcában, egy társasházi lakásban bántalmazott egy nőt. A sérültet a mentők kórházba vitték, de a nő a szakszerű ellátás ellenére meghalt.

A rendőrség közzétette a feltételezett elkövető fényképét, és azt kérték, hogy aki látja a férfit vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Nyáron egy fiatal nő torkát vágta el volt barátja egy kőbányai lakásban.