Bódi Sylvi: őszintén sajnálom, de...

2020-02-14 18:28:00 seifert.p

hírkép

Nem tudni, miért várt vele napokat, de tény, hogy cikkünk megjelenése és elterjedése után február 14-én meditációs pózban, a víz alatt, hátsó felét mutatva bocsánatot kért Bódi Sylvi modell ott, ahol, korábban a koronavírus apropóján rasszista kirohanását is közzé tette, az Instagramon. Mint fogalmaz, nem állt szándékában, de ha “véletlenül” valami bántót írt volna, azt sajnálja. A kínai emberekről posztolt.



“Őszintén sajnálom, ha véletlenül valami bántót írtam, nem ez volt a szándékom. Aki ismer, tudja, hogy nem ilyen ember vagyok, de azért van bennem aggodalom a járvány miatt, kicsit ezért is reagáltam túl, tényleg nem akartam senkit ezzel minősíteni vagy megbántani.” – írja közösségi oldalán.

Vezekelni azonban nem fog - szögezi le egy a bocsánatkérésének őszinteségét firtató friss kommentre válaszul: “Vezeklés? Ne essünk túlzásokba. Érzékeny területre léptem, posztom ezen részének a kommunikációja nem volt megfelelő, gyorsan javítottam is, bocsánatot kértem azoktól, akiknek ez fájó volt. Részemről a téma ezzel le van zárva. Maradok tisztelettel, Szilvia.”

Értjük és már ez is előrelépés, de ahogy a klasszikus szovjet humorista, Rajkin mondta: valami van, de nem az igazi. Bódi Sylvi korábban bántóan fogalmazott a kínai emberekről a koronavírus-járvány apropóján.

Közben a szakminisztérium azt közölte, hogy jól vannak a koronavírus-járvány sújtotta kínai Vuhanból 12 nappal ezelőtt hazaszállított magyar állampolgárok. Az EMMI közleménye szerint a közlemény szerint a hat férfi és egy nőnek nincs láza, panasz- és tünetmentesek, laboratóriumi vizsgálataik semmilyen kóros eltérést nem mutatnak. Fizikailag remekül vannak és pszichésen is jól tűrik, hogy még a hozzátartozóikkal sem létesíthetnek közvetlen kapcsolatot - írja az MTI.