Ajándék könyvet kaphat

2011-04-06 14:04:00 szorenyi.p

hírkép

Hetente kétszer elvisszük a világ legegzotikusabb tájaira. Bepillantást nyújtunk Magyarország eddig fel nem fedezett titkaiba. Olvashat sztárokról, pénzügyekről, környezetről, bombanőkről, sármos pasikról. És még ajándékok is a Világszám online magazinjában.



Hűséges olvasóinkat és az új csatlakozókat rendszeresen szeretnénk megjutalmazni apróbb ajándékokkal. A meglepetéseket mindig cikkekben rejtjük el.Érdemes tehát mindig alaposan elolvasni a Világszámot!

Ezúttal április 8. és április 15. között minden olyan olvasónk, aki javasol - az illető beleegyezésével természetesen - egy újabb olvasót, és vállalják, hogy egy éven belül nem mondják le az online magazint (miért is tennék, hiszen ingyenes és jó), kap egy politikatörténeti kuriózumokat tartalmazó könyvet, és az új csatlakozót is meglepjük egy kötettel.

A könyv tartalma: Az utolsó állampárti parlamenti fenegyerek, Király Zoltán gyűjtötte össze tapasztalatait a 25 évvel ezelőtti kortól napjainkig. Megtudhatja, hogy miképpen sikerült megakadályoznia a Bős-Nagymaros vízlépcső felépítését, és hogy bizonyos miniszterek még évekkel később is miért szitkozódtak, ha meglátták őt. A könyvhöz adunk ajándék cd-t is.

Ajándékkönyv igénylése: Írjon egy levelet az info@vilagszam.hu címre, a levélben, kérjük, írja meg a teljes nevét, anyja nevét vagy születési idejét vagy igazolványszámát (csak az azonosíthatóság végett), kedves ismerősének ugyanezen ismérveit, és a pontos e-mail címét, amelyre az Online Magazint szeretné kapni. Szerkesztőségünk munkatársai 24 órán belül válaszolnak és elküldik az ajándékkönyv átvételére jogosító igazolást mindkét címre. A készlet erejéig él az akció csupán, az adott időpontban beérkező igénylésekre vonatkozóan. A könyv kijelölt budapesti helyszíneken vehető át, teljesen ingyen, április 8. és április 30 között. Ha kell, kiküldi a szerkesztőség, de akkor a postaköltséget fizetni kell.