Öngyilkos lett egy magyar egy óceánjárón

2020-05-10 16:47:00 Kail

hírkép

A 29 éves férfi kirándulásszervezőként dolgozott a luxushajón. Hetekig volt kollégáival karanténban a Bahamákon. Holttestét munkatársai találták meg.



A brit óceánjáró, a Carnival Breeze már Európa felé tartott a hosszú bezártság után, amikor a magyar férfi öngyilkos lett - írja az Index. Kollégái szerdán beszéltek vele utoljára, semmi rendkívülit nem vettek észre rajta.

A tragédia után egyik munkatársa arról beszélt, hogy a hajón töltött hosszú izoláció után a depresszió keményen sújtott le rájuk a fedélzeten. A legénységet sokkolta a magyar férfi öngyilkossága, különösen, hogy alig néhány nap lett volna hátra, hogy újra a családjával és szeretteivel legyen.

A Carnival Breeze fedélzetén lévők a karantén miatti tartós monotóniáról, félelmekkel és bizonytalansággal vegyes unalomról számoltak be, a parancsnok sem adott felvilágosítást nekik arról, hogy mi várható. A magyar fiatalember, Szaller József három éve dolgozott a Carnival hajóin, munkatársi szerint jó csapattag és nagyszerű ember volt.