Teljesen magyar cég lett a Neckermann

2020-05-24 15:22:00 seifert.p

hírkép

A Neckermann külföldi tulajdonosának téli csődje után mostanra sikerült elérni, hogy a Neckermann nevet megmentve teljesen magyar cég jöjjön létre. Mostanáig tartott a jogi munka. Az új cég tulajdonosai dr. Békefi Veronika és dr. Szvoboda János.



Miután a napokban megtörtént a cégbejegyzés, elmondható, hogy teljesen magyar vállalkozásként folytathatja a Neckermann. A kissé bonyolult átszervezés, majd az ezt követő jogi és gazdasági papírmunka után dr. Békefi Veronika és dr. Szvoboda János a két tulajdonos.

A magyar cégnek ezek után minden kapcsolata megszűnt a csődbe ment Thomas Cookkal és a külföldi felszámolóbiztosokkal. A történethez tartozik, hogy még a járvány kirobbanása előtt dr. Békefi Veronika megkapta a Menedzserszövetség Az Év Női Menedzsere 2019 Díj-át. Azt a munkát ismerték el amellyel mint ügyvezető igazgató megmentette a csődtől az akkor még Neckermann Magyarországot.

Fáradozásai, ami a dolog eladási és cégbejegyzési ügyeit illeti, most értek véget, hiszen immáron jogilag is magyar vállalkozássá vált a Neckermann Magyarország Cégcsoport.