Már nem Hannah Montana

2020-08-03 10:50:00 KIF

hírkép

Miley a Hannah Montana révén vált ismerté és igazi sztárrá. Amikor véget ért a sorozat, megrázta megát és mint egy pillangó kelt ki a régi bábból. Mindent magamögött hagyott és új életre kelt, mind zeneileg, mind image tekintetében. Egy valódi kaméleon, bármire képes a színpadon  és az éáletben is.



Destiny Hope Cyrus néven látta meg a napvilágot, 1992. november 23-án. Szüölei valószínüleg komolyan hittek benne, hogy lányuk a végzet asszonya lesz és ez be is igazolódott. Miley már eddig is nagy dolgokat vitt véghez és még nincs harminc éves. Beceneve Smiley, mert még kisbaba korában nagyon sokat mosolygott. Miley egy 500 hektáros farmon nőtt fel, Nashville külvárosában, Franklinben. Szülei hithű katolikus nevelében részesítették két testvérével együtt. 11 éves volt, amikor megkapta a Disney új sorozatának a főszerepét, amelyben egy tini popénekest alakított. Aki napközben suliba jár, de éjszuakánként álruhában egy pooidol. Ez volt a Hannah Montana, amely végleg meghatáűrozta Miley további életét.

Úgy, mint a filmben, az életben is egycsapásra lett híres. A sorozat négy évadot élt meg, közben Miley már bontoghatta szárnyait a szólókarrierje felé.

A magánélete legalább olyan kalandos, mint a zenei karrierje. Liam Hemsworth-tal 2009 júliusától 2013 szeptemberéig randizott, és szövögetett házassági terveket. A The Last Song - Az Utolsó Dal - forgatásán találkoztak, és boldog, kapcsolatban éltek. A fiú nem nézte jó szemmel Cyrus változását, és több forrás is állította, hogy félrelépett az utolsó hónapokban. Mileyban mély nyomott hagyott, hiszen több dalt is írt a szakításról és a megcsalásról a Bangerz albumára. Végülszakítottak és mindketten mássakl kezdtek randizni. háro évvel később újra egymásra találtak Liam Hemsworth-tal. Az énekesnő ismét hordani kezdte eljegyzési gyűrűjét, és úgy tűnt, most nagyon jól megvannak együtt. 2018. december 23-án össze is házasodtak. Egy év házasság utaán 2019 szeptemberében a pár elvált, erről Miley-nak megjelent a Slide Away című dala. Az énekesnő nem sokkal később Cody Simpsonnal kezdett el randizni.