Az igazi önfeláldozás

2020-10-26 11:05:00 KIF

hírkép

Felicity Jones a Zsivány Egyes nagysikerű Strar Wars epizódban vált igazi szupersztárrá. Korábban komoly drámai alakításaival tűnt ki a hollywodi színásznők köréből, de az önfeláldozást vállaló szabadsághős akakja nagyon jól áll naki.

 



1983. október 17-én született az angliai Birminghamben. A becsületes neve Felicity Rose Hadley Jones, így eygszerűen. Szülei mindketten újságírók és még kiskorában elváltak, így a családja kettészakadt.. Akisl Felicity korán elkezdett a színészettel foglalkozni. Nagybátyja unszolására és támogatásával, aki szintés színész kezdett komolyabban foglalkozni a színészettel. Kezdetben sorozatokban szerepelt, majd az igazi drámai szerepek is meggtalálták.

2015-ben lehetett már hallani arról, hogy Felicity Jones kapja a főszuerepet a Star Wars sorozat spin off-jában a Zsivány Egyesben. A forgatáa 2016-ban kezdődött és a kezdeti nehézségek ellenére, mivel a rendező és a produce kívánságára újra kellett forgatni a film jelentős részét, nagy sikert hozott a készítőknek.

A filmel Felicity is felkerült a legjobban keresett filmszínésznők névsorára.