Hófehérke és a thaiföldi törpék

2011-04-27 17:19:00 superadmin

hírkép

A Miss Éden nemzetközi versenyének győztese fimsztárnak kijáró rajongásban részesült Thaiföldön, ahol nemrég a verseny megnyeréséért járó jutalomnyaraláson és egzotikus fotózáson járt. Dominika - hosszú fekete hajának és fehér bőrének köszönhetően - az Ázsiában divatos szépségideált testesíti meg.



Bármerre is járt, mindenhol megkülönböztetett figyelem kísérte. Az emberek folyton meg akarták érinteni, s aki pedig távolabb állt, egyfolytában lesifotó készítéssel próbálkozott. Dominika kecses, hosszú combjai, gyönyörű alakja és kivételes természetes szépsége miatt úgy járt, kelt a nála jóval alacsonyabb thaiföldi emberek között, mint a mesebeli Hófehérke a törpék birodalmában.

A túlzott népszerűségből persze bonyodalmak is származtak. A fotózás kezdetekor, egy csendes tengerparti öbölben készült a stáb, hogy Dominikáról csodálatos fotók készüljenek, mikor is a területet üzemeltető hölgy komoly pénzösszeget szeretett volna beszedni a fotózásért cserébe. Utóbb kiderült, stábunkat gazdag filmeseknek nézte, s úgy gondolta, egy ilyen profi produkció anyagi sikeréből neki is részesednie kell. Nem volt mit tenni, másik tengerparton kellett folytatni a munkát. A rajongás itt sem maradt el, de ez már nem került pénzébe a thaiföldi szervezőknek. Mindössze Dominikának kellett megbírkóznia a felé irányuló, határtalan szeretettel.

“Furcsa érzés volt, hogy mindenki meg akar érinteni, s a legjobban azon csodálkoztam, hogy a nők mennyire el vannak ájulva a közelemben. Soha nem éreztem még ilyet korábban. A vendéglátóim aztán elmondták, ez annak köszönhető, hogy mindenki thai filmsztárnak néz, márpedig Ázsiában ez óriási kultuszt is jelent. Még a stylistom húga, a szervezőnk is azt mondta, a következő életében, újraszületésekor olyan szeretne lenni, mint én. Pedig higgyék el, most is nagyon szép lány…” - adta elő élménybeszámolóját a szovák lány.