Nem vetik az oroszlánok elé a humoristát

2021-01-11 20:39:00 Farmosi Nóra

hírkép

Vessetek az oroszlánok elé! Ez volt egy brit komikus utolsó kívánsága, ám a végrehajtást megtagadta a londoni állatkert.



A világ egyik legfurcsább utolsó kívánságát osztotta meg a világgal Ricky Gervais brit komikus. Azt kérte, hogy miután meghalt, holttestét vessék a londoni állatkert oroszlánjai elé. Hogy miért? Így szeretne valamit visszaadni az állatoknak abból, amit tőlük kapunk.

Arra gondoltam, hogy jó lenne megetetni az oroszlánokat az állatkertben. Hasznos lenne, nem? Sosem adunk semmit vissza, mindig csak elveszünk ettől a világtól... Minden rólunk szól, miközben még arra sem vagyunk jók, hogy megegyenek bennünket. Legalább akkor szeretném látni a turisták arcát, amikor végignézik, ahogy az oroszlánok elé dobják ezt a kövér, meztelen, 73 éves férfi holttestet - ha elég szerencsés leszek és megérem azt a kort - mondta a humorista Conen O Brien műsorában.

A kérés eljutott az állatkert igazgatóságának tagjaihoz is. "Azt hiszem, Ricky talán túl rágós lenne az oroszlánjainknak" - mondta egyikük a The Sun-nak. Azt mondták: ha valaki tényleg szeretné támogatni az állatokat, attól szívesen várnak pénzadományt, hogy jól tudják táplálni az oroszlánokat. A koronavírus okozta gazdasági problémák ugyanis a londoni állatkertig is elértek, a bezárás miatt veszélybe került az intézmény fenntartása.