El sem akarjuk hinni, hogy válna Varga Judit

2021-02-13 09:18:00 seifert.p

hírkép

Varga Judit és Magyari Péter válásáról ír az egyik bulvárlap. Közben az igazságügyi miniszter férjével együtt közös Facebook-posztot jelentetett meg, amelyben a sajtót kérik, hogy tartózkodjanak a híresztelésektől.



Több mint egy évtizednyi házasság után külön utakon folytatja életét Varga Judit és Magyari Péter - írja a Blikk. A házaspárnak három gyereke van. és az elmúlt hetekben kapták fel a a családjuk történetét, amikor kiderült, hogy csok-támogatást vettek fel balatonhenyei házukra amely nyaralónak tűnik.

A lap kereste az Igazságügyi Minisztériumot, ám sem tőlük, sem Varga Judittól nem érkezett válasz. A tárcavezető kevesebb mint két hete leadott vagyonnyilatkozatában még férj és feleségként szerepelnek, ebből arra lehet következtetni, hogy a szakítás a közelmúltban történt.

Szombat reggel az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán reagált arra a hírre, miszerint férjével külön válnak útjaik. Ez írják: "A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter"

Fotó: Mohai Balázs / MTI