Jön a második baba és mégis vége?

2021-02-15 12:14:00 Farmosi Nóra

hírkép

A lapok már régóta pedzegetik a szakítást, ami a baba érkezésének bejelentésével együtt elég sokkoló lenne.



Harry herceg és Meghan Markle a napokban osztotta meg az örömhírt, miszerint a lassan kétéves kis Archie mellé újabb családtag érkezik, második gyermekével terhes a színésznő. De nem minden arany, ami fénylik, már ha lehet hinni a New Idea ausztrál bulvárlapnak, mely szerint a gyermekáldás ellenére a házasság megromlott és éppen válni készül a világ egyik legismertebb párja.

A lap a Buckingham Palotára hivatkozik, de hivatalosan senki nem erősítette meg a hírt. A sokkoló feltevés azonban annyira nem is tűnik hihetetlennek, mivel a párnak a kezdetek óta rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie. A médiafelhajtást nem tudták kezelni az Egyesült Királyságban, ezért Harry herceg és felesége hivatalosan különvált a brit uralkodócsaládtól, és először Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöztek.

Arról is érkeztek hírek, hogy Harry megbánta a döntését és nehezen illeszkedett be az amerikai kultúrába. A szakítás híre csak újabb, a médiumok által felfújt botrány lenne? Vagy a folyamatos stressz és a koronavírus miatti korlátozások hatására oly sok külföldi és haza híresség mellett ők is amellett döntöttek, hogy még második gyermekük előtt szétválnak? Erzsébet királynő és családja biztosan örülne, ha unokája és dédunokája visszatérne hozzá Angliába, ami Meghan Markle mellett elképzelhetetlen volt. Vajon mi lesz a folytatás?

A pár a szóvivője szerint mindenesetre nagyon örül az új jövevénynek, és ugyanezt közölte a Buckingham Palota szóvivője is a királynő és az egész uralkodócsalád nevében.