Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

2021-03-18 16:55:00 Koronczay Edit

hírkép

Katy Perry és Orlando Bloom a Hawaii nyaralásuk közben buktak le. Az énekesnőről készült lesifotó bejárta a világot, melyen jól látható a bal gyűrűsujján az arany karikagyűrű.


 



A pár és 6 hónapos kislányuk, Daisy éppen Hawaii-on pihen, nyaralásuk alatt az utcán sétálva kapták őket lencsevégre. A csodaszép gyűrű láttán a rajongók biztosak abban, hogy bár a nagy lagzi elmaradt, az esküvő biztosan nem és titokban összeházasodott az álompár.

Katy és Orlando először 2016-ban jöttek össze, de a következő évben szakítottak. 2018-ban ismét egymásra találtak és azóta hatalmas szerelemben élnek.

Az énekesnőt 2019 Valentin-napján jegyezte el színész párja és már akkor év végén szerették volna megtartani az esküvőt. Amit akkor nem sikerült a terveiknek megfelelően megszervezni és el kellett halasztaniuk 1 évvel.

Tavaly megszületett első közös gyermekük, Daisy.  Katy szeretett volna még várandósan oltár elé állni, de a 2020-as esküvőt a koronavírus-járvány meghiúsította.

„Daisy örökre megváltoztatta az életemet” - mesélte Katy  a szülés után egy Instagram bejegyzésben.„Az anyaság arra ösztönzött, hogy megéljek minden pillanatot és értékeljek minden napot. Mindig csak az adott pillanat áll rendelkezésünkre. Ez a pillanat és semmi más” - tette hozzá.

A legfrissebb képek láttán úgy tűnik, tényleg az adott pillanatnak élnek és a korábbi meghiúsult tervek után most senki és semmi nem tántoríthatta el őket az esküvőtől.