Gyerekbarát szállodát teszteltünk Noszvajon

2021-05-22 15:25:00 Farmosi Nóra

hírkép

Igazi gyerekbarát szállodát keres? Mutatunk egyet! A noszvaji Oxigén Hotelről egy édesanya mesél.



A szálloda hatalmas területen fekszik, számos kültéri program lehetőséggel, mint például a kalandpark külön kicsiknek és nagyoknak, játszótér stb. De én most mégis inkább a szálloda belső értékeiről mesélnék!

Érkezésünkkor egy hatalmas dinó, Páfrány fogadott minket, aki a hotel saját kabalaállatkája. Miután Erik feloldódott, már nagyon tetszett neki a hatalmas állat. Kapott egy kis plüssváltozatot a dinóból, amit azóta is hurcol magával mindenhová. Védettségi igazolvány bemutatása után a hotelt, a wellnesst és az éttermet is szabadon, maszk nélkül használhattuk, ami fantasztikus érzés egy év után! A szállodába tulajdonképpen csak a gyereket/gyerekeket kell vinni. Ha őt/ őket “nem felejti otthon az ember”, akkor a pihenés garantált, ugyanis a hotel mindennel felszerelt! – meséli nevetve Eszter.

Nem csak a gyerekekre gondoltak hanem a kisbabákra is, és csak ámultunk-bámultunk, mennyi minden volt elérhető a 3 hónapos Zita számára is. Az emeleteken a baba-mama szoba 0-24 órában nyitva, így az éjszaka közepén is lehetőség van az orrszívó-porszívó, vagy légzésfigyelő, sterilizáló, cumisüvegmelegítő elhozatalára. A szobánkban bekészített pelenkázó, pelusszemetes, babakád, bili, vécészűkítő és fellépő volt a két gyerekágy mellett. Napközben a gyerekeket all inclusive ellátás várja gyümölccsel, üdítővel, joghurttal, kekszekkel, ropival.

A piciknek pedig szintén egész nap elérhető a korosztályoknak megfelelő babaétel. Én tapasztalt kétgyerekes anyukaként is mindig otthon felejtek valamit, a hotelben nem tudtam olyan dolgot mondani, ami nekik ne lett volna. Erik legnagyobb meglepetésemre (idegenekkel visszahúzódóan viselkedik) részt vett néhány, animátorok által szervezett programon, amiket nagyon élvezett és így nekünk is volt egy-két nyugodt percünk. Öröm volt nézni, ahogy kókuszgolyót vagy tenyérlenyomatot készít!

Itt is érdemes megemlíteni, hogy a kisebb és nagyobb gyerekeknek különböző programokkal készült a szálloda. A játszóházból alig tudtunk kicsábítani Eriket, hogy menjünk és nézzük meg a medencéket, majd miután már pancsolt, természetesen onnan sem akart felmenni a szobába. Kivételesen nem felejtettem el fürdős játékokat vinni, de ide pont nem is kellett volna, hiszen a medencéknél a labdáktól kezdve az úszódeszkán és a kis öntözőkannákon át minden volt!

A gyerekmedencék tökéletes hőfokúak, Zitát is nyugodtan bele tudtam tenni egy kis időre, és meg a babaúszást is ki tudtuk próbálni! A felnőtteket gyönyörű szaunavilág és spa-részleg várja, amit ki lehet próbálni amíg a gyerekek az animációs programokon vesznek részt.