Szerelmet hoz a nyár 3 csillagjegynek

2021-06-09 11:30:00 Koronczay Edit

hírkép

Biztosan akadnak olyanok, akikre már rátalált a szerelem, de legalább ennyien vannak, akik még várnak rá. Nos, most ez utóbbiak tábora figyeljen! Az év első legforróbb évszaka ugyanis bizonyos csillagjegyek számára új fordulatot hoz, méghozzá szenvedélyes szerelem és igazi, tartós, stabil kapcsolat formájában. Nézd meg vajon te ott vagy-e köztük!



A Rák számára jobb élet kezdődik. Eddig elég ideje volt gondolkodni, hogy vajon miért is tart éppen ott, ahol. Sokat agyalt a szerelemről is és mostanra ért meg a lelke az elengedésre. Minden rosszat, fájdalmat képes lesz elengedni végre és ez a felszabadult szív fogja sodorni őt a nagy szerelemhez. Az igaz szerelemhez. Pont akkor, amikor már nem fog rá számítani, lecsap, mint a villám.

A Vízöntő élete a múlthoz kapcsolódik majd, méghozzá igen váratlanul. Felbukkan egy régi szerelem, és a parázs lángolni kezd újra. De ez ennél bonyolultabb lesz, hiszen ezek a váratlan és mély érzelmek felborítanak mindent, amit addig felépítettél. Csak rajtad múlik, hogy merre és kivel indulsz tovább. Nehéz döntés lesz!

A Nyilas életében is felbukkan egy ex, szinte állandóan egymásba botlanak. Akkoriban nem ért szép véget a kapcsolat, de ezek a váratlan találkozások mindkettőjükben elindítanak valamit. Szerencsés helyzetben lesz a Nyilas, ugyanis a régi szerelemből lehet új szerelem, ugyanis ő is és te is egyedülállóak vagytok. Annyira el fog mélyülni ez a kapcsolat, hogy szinte lelki társakká fogtok válni, és hosszú távon lesztek egymáséi. Nagyon boldog élet vár rátok. Csodálatos második esélyt fogtok kapni, éljetek vele!