Világsztárok a Balaton Soundon!

2022-02-18 09:48:00 Farmosi Nóra

hírkép

Két év szünet után nagy visszatérést ígér Európa legmenőbb vízparti fesztiválja, a Zamárdiban idén tizennegyedik alkalommal felépülő Balaton Sound.



A szervezők első körben 24 világsztár nevét jelentették be, köztük olyan nagy kedvencekét, mint a dj világranglistán második Martin Garrix, a kívánságlisták állandó éllovas duója, Dimitri Vegas & Like Mike, az álarc mögé rejtőző világsztár, Marshmello, a Sound egyik legnagyobb közönségkedvence, a magyar feleséget választó Timmy Trumpet vagy a svéd house fenomén, Alesso. A nagy visszatérők mellett olyan „elsősoundozók” is elfogadták a fesztivál meghívását, mint a kazah, vasúti mérnökből lett Grammy–díjas dj, Imanbek, a Dj Mag top 100 világranglistán negyedik helyre berobbant Alok vagy a friss brit awards díjazott Becky Hill.

A műfaj egyik legnagyobb klasszikusaként számontartott techno dj, Paul Kalkbrenner is fellép majd idén nyáron Zamárdiban, akit hamarosan további nevek követnek az underground elektronikus zene képviselői közül.

A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról, így tehát június 29. és július 2. között újra visszatér a fesztiválélet a Balaton déli partjára. A bejelentéssel szinte egy időben egy ’early bird’ akció keretében megkezdődik a fesztivál belépőjegyeinek értékesítése, melynek során 72 órán keresztül kedvezményes áron juthatnak bérletekhez, kempingjegyekhez a fanok.

Jegyek a Sound weboldalán már vásárolhatók. Az első nevek már nagyon bíztatóak és még azt is megtudjuk, hogy ki, melyik napon lép fel. Íme a lista:

Június 29-én Martin Garrix, Lost Frequencies, Yellow Claw, Carnage, Becky Hill, Moksi

Június 30-án Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Jonas Blue, Alok, Malaa, Modestep Live

Július 1-jén Marshmello, Timmy Trumpet, Imanbek, Dillon Francis, Nervo, Sikdope

Július 2-án Alesso, Robin Schulz, Vini Vici, Paul van Dyk, Topic, Blastoyz