Győrben a legjobbak a szállodák

2011-06-09 07:31:00 szorenyi.p

hírkép

Az internet bizonyos szempontból kegyetlen. Itt a véleményüket szabadabban mondják meg az emberek. Éppen ezért érdekes, hogy a hotel.info szállásfoglaló weboldal használói mely városokkal elégedettek. Magyarországot is rangsorolták.



Magyarországon megvédte első helyét Győr Budapest előtt. A város 7,99 ponttal tartotta meg csúcspozícióját a nemzeti Top-3-ban. A fővárosi hotelek a 2. helyre voltak csak jók ami ár/szolgáltatás arányt tekintve. 7,59 pontot szereztek. Debrecen, az ország második legnagyobb városa, 6,61 ponttal harmadik helyezést ért el. Miskolc szállodái pedig az elért 6,31 pontjukkal nem tudtak dobogóra kerülni.

A nemzetközi szintéren Tallin kihasználta, hogy, 2011-ben Európa kulturális fővárosa volt és az élre tört. A balti államok amúgy is népszerűek. A harmadik helyre ugrott Észtország fővárosa, Vilniusz, ahol tavasszal számos kulturális rendezvény csalogatta a vendégeket. Hanoiban a hotel.info webhelyen foglaló vendégei ugyan kevésbé voltak megelégedve az ár-szolgáltatás viszonyával, mégis februárban az aktuális kiértékeléskor a vietnám fővárosnak második helyet sikerült elérnie. Annak ellenére, hogy Budapesten a szállodavendégek kevésbé voltak megelégedve a szolgáltatás és az érte követelt ár viszonyával, a magyar főváros mégis meg tudta tartani hatodik helyét a nemzetközi besorolásban.

Az élmezőnyhöz tartozik még Helsinki és Szöul. Mialatt Róma, az örök város, csak kis különbséggel maradt le a nemzetközi besorolásban az első 20-tól, Párizs és különösen Moszkva előtt még hosszú út áll a felzárkózásig. A részletes lista itt olvasható.