Fizettek, hogy bulizzon

2011-06-11 08:01:00 szorenyi.p

hírkép

A Rivercast modellje közelít Magyarországhoz. Panajoth Dávid 4 hónapot töltött Japánban és most Kínába tette át székhelyét. Itt is bulival indult az élete, de még fizettek is érte. A magyar fiú máris beszámolót küldött.



Sanghaj egyik felhőkarcolójában lakom a a 21. emeleten egy brazil modell fiúval és lánnyal, valamint egy argentin csajszival - írja emailjében Dávid. A kilátás fantasztikus, látni lehet a belvárost és a Sanghaj felhőkarcolóit. Ezt azonban bármelyik turista átélheti, aki eljut a kínai nagyvárosban. A magyar fiúra azonban már a második estéjén hatalmas meglepetés várt.

Szinte meg sem érkeztem és máris pénzt kerestem és nem is akár hogyan - lelkendezik a levelében a Rivercast sztárja. Kínában ugyanis, ha valaki modell, akkor bizonyos szórakozóhelyeken még fizetnek is azért, hogy ott bulizzon. Ráadásul Dávid a 25. születésnapját ünnepelte úgy, hogy pénzt keresett vele.

Mielőtt azonban elindult Kínába még  volt egy gyors fehérnemű fotózása Japánban, a tengerparton. Így nem csoda, hogy sokan megbámulták őket. Ráadásul itt tartják azt a fesztivált, amely a japán főváros egyik legnagyobb szabadtéri rendezvénye.